En av jordens medelpunkter dokumenterade…

Ja, kan det bli tydligare. Om Vida känner sig som chef och viktigast i gruppen så finns det numera dokumenterat att det ÄR så det förhåller sig. Bilder säger mer än tusen ord, så se efter för er själva.

Bilderna har naturligtvis touchats till i photoshop som sig bör 😉

Från vänster: moffa, mamma, månne Vida, mommo & farmor….

Har du någon favorit bland redigeringen av bilderna?

5 svar på ”En av jordens medelpunkter dokumenterade…

  1. Jag gillar tredje bilden bäst, gillar färgerna där! 🙂 På tal om nåt annat, lägger dina inlägg in sig automatiskt på Facebook eller får du lägga in en länk där efter att du uppdaterat bloggen? Om det går automatiskt, vill jag gärna ha tips på hur det görs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.