About

Wehoo.se

Andréa & Joacim

Hemsidan Wehoo.se skapades när jag bestämde mig att mitt liv på landet i Varberg var färdiglevt. Innan hade den prickiga hunden Curry givit mig massa inspiration att skapa och fylla utrymme på webben med foton och annat skojs.
Wehoo är namnet som första gången jag hörde det från Magdalena gjorde mig glad. Wehoo är med andra ord en källa att finna glädje och inspiration ur.

  • Hemsidan är skapad med hjälp av lösningen WordPress, som är en helhetslösning och väldigt enkel att använda för små och stora.
  • Micke på Kludd.se är en stor faktor att hemsidan ser ut som den gör. Mitt val föll nämligen inte som novis att uppfinna hjulet igen utan att snappa upp några tips på lösningar från Micke.
  • Manufrog heter företaget som hyser utrymmet där min hemsida ligger, de är mycket prisvärda och har väldigt mycket att erbjuda. Vi vanliga hemsidesknåpare är offside långt innan lösningarna från Manufrog tar slut. Om du nu inte håller på med .ASP…

Har du några frågor är du hjärtligt välkommen ställa dessa till mig via gästboken eller denna vägen!

Länka Hit

Om du vill länka till Wehoo.se- 88x31 funkar det att ladda ner denna banner.

Direktlänka kan du göra om du inte själv vill styra över vilken banner jag tankar upp på min server, då är ett förslag på kod att använda denna.

<a title=”Wehoo.se ”  alt=”Wehoo.se ” href=”http://www.wehoo.se” target=”_blank”><img style=”border: 0pt none;” src=”http://wehoo.se/wehoo88x31.png” alt=”Wehoo.se- 88×31″ width=”88″ height=”31″ /></a>

Ett meddelande eller kommentar om att du lämnat med min länk blir jag VÄLDIGT tacksam för.